Відключення світла у Києві: до графіків були додані нові адреси

В українській столиці додали нові адреси до графіків планових відключень електроенергії після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі

В українській столиці додали нові адреси до графіків планових відключень електроенергії після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого компанією ДТЕК "Київські електромережі".

Відомо, що йдеться про юридичних клієнтів, які перебувають у будинках, що мають окрему адресу від багатоквартирного будинку та раніше не внесені до бази.

Тепер власники бізнесу можуть дізнатися про можливі відключення, просто написавши у вікні пошуку на сайті адресу свого підприємства — це дозволить спланувати роботу бізнесу і підготуватися до можливої відсутності світла.

У компанії закликають юридичних клієнтів, адрес яких немає у графіку, але світло відсутнє — повідомляти про це через форму зворотного зв'язку на сайті ДТЕК.

Нагадаємо, що в енергетичній компанії ДТЕК розповіли, коли в українській столиці можуть закінчитися віялові відключення світла після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі.

За його словами, українці через російські обстріли вже кілька тижнів змушені на якийсь час залишатися без світла. Водночас, ситуація може налагодитися вже скоро.

Він зазначив, що ця ситуація продовжуватиметься доти, доки не відремонтують лінії та інші інфраструктури, для того, щоб передати електроенергію до Києва з інших регіонів України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися