Відключення світла у Києві: у ДТЕК назвали терміни відновлення інфраструктури

В енергетичній компанії ДТЕК розповіли, скільки часу потрібно на те, щоб відновити об'єкти критичної інфраструктури після ракетних ударів російських окупантів.

В енергетичній компанії ДТЕК розповіли, скільки часу потрібно на те, щоб відновити об'єкти критичної інфраструктури після ракетних ударів російських окупантів. Про це стало відомо із коментаря, який дав виконавчий директор компанії Дмитро Сахарук.

За його словами, енергетики не зможуть відновити енергетичну інфраструктуру України, яка була пошкоджена через обстріл росіян, за два тижні. Він зазначив, що в Україні пошкоджено 40% інфраструктури, а тому її не можна за два тижні відновити.

"Можливе часткове покращення, але ми точно не житимемо так, як до початку обстрілів. Інакше не може бути", – сказав Сахарук.

Нагадаємо, що в українській столиці додали нові адреси до графіків планових відключень електроенергії після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого компанією ДТЕК "Київські електромережі".

Відомо, що йдеться про юридичних клієнтів, які перебувають у будинках, що мають окрему адресу від багатоквартирного будинку та раніше не внесені до бази.

Тепер власники бізнесу можуть дізнатися про можливі відключення, просто написавши у вікні пошуку на сайті адресу свого підприємства — це дозволить спланувати роботу бізнесу і підготуватися до можливої відсутності світла.

У компанії закликають юридичних клієнтів, адрес яких немає у графіку, але світло відсутнє — повідомляти про це через форму зворотного зв'язку на сайті ДТЕК.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Махно

10 листопада 2022, 16:21

Отже гівно в Швейцарії а ви тут без світла сидіть

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися