Відключення світла у Києві продовжуватиметься до 00:00: графік від "Укренерго"

В українській столиці та на території Київської області 10 листопада діятимуть планові відключення електроенергії через удари російських окупантів по критичній інфраструктурі

В українській столиці та на території Київської області 10 листопада діятимуть планові відключення електроенергії через удари російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба національної енергетичної компанії "Укренерго".

Відомо, що по всій Україні буде застосовано планові відключення світла — найбільший обсяг обмежень буде в Києві та області, а також у трьох регіонах. У столиці світло відключатимуть до 00:00.

Аварійні відключення поки що не передбачаються, графіки можна дізнатися на ресурсах місцевих операторів.

Нагадаємо, що в українській столиці додали нові адреси до графіків планових відключень електроенергії після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого компанією ДТЕК "Київські електромережі".

Відомо, що йдеться про юридичних клієнтів, які перебувають у будинках, що мають окрему адресу від багатоквартирного будинку та раніше не внесені до бази.

Тепер власники бізнесу можуть дізнатися про можливі відключення, просто написавши у вікні пошуку на сайті адресу свого підприємства — це дозволить спланувати роботу бізнесу і підготуватися до можливої відсутності світла.

У компанії закликають юридичних клієнтів, адрес яких немає у графіку, але світло відсутнє — повідомляти про це через форму зворотного зв'язку на сайті ДТЕК.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися