"Укрзалізниця" змінила маршрут поїзда Київ-Перемишль: подробиці

Державна компанія "Укрзалізниця" змінила маршрут поїзда сполученням Київ-Перемишль, який тепер курсуватиме через Фастів Київської області

Державна компанія "Укрзалізниця" змінила маршрут поїзда сполученням Київ-Перемишль, який тепер курсуватиме через Фастів Київської області. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою державної компанії.

Відомо, що з 6 листопада через Фастів почав курсувати поїзд 89/90 Київ – Перемишль – цим поїздом можна дістатися до Польщі, минаючи довгі пробки у прикордонних пунктах. Вартість проїзду до Перемишля становить приблизно 1500 грн.

У Перемишлі можна здійснити пересадку на польські потяги Інтерсіті до Кракова (вартість 15-20€), Варшави (вартість 20-30€) та інших міст. Поїзд також зупиняється у таких великих містах, як Вінниця, Тернопіль, Хмельницький та Львів. Час у дорозі до кінцевої – 12 годин 27 хвилин, якщо їхати з Фастова.

Нагадаємо, що Україна та Молдова відновили рух пасажирських поїздів за маршрутом Київ-Кишинів після 24-річної перерви.

Відомо, що поїзд № 351/352 курсуватиме через день із відправленням зі станції Київ-Пасажирський. У поїзді сім вагонів, п'ять з яких – купейних та два – плацкартні. Час у дорозі в один бік близько 13 години.

Поїзд робитиме зупинку на станції Унгени з можливістю зробити пересадку до станції Яси в Румунії, де розташований міжнародний аеропорт.

На маршруті зараз курсує "Потяг до Перемоги", кожен із семи вагонів якого присвячено тимчасово окупованій території України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися