В "Укренерго" розповіли про план, якщо у Києві відключать світло, воду та опалення

У національній енергетичній компанії "Укренерго" розповіли про те, яким буде план дій, якщо Київ повністю залишиться без світла, опалення та води внаслідок ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі

У національній енергетичній компанії "Укренерго" розповіли про те, яким буде план дій, якщо Київ повністю залишиться без світла, опалення та води внаслідок ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це в інтерв'ю журналу Forbes розповів член наглядової ради компанії Юрій Бойко.

За його словами, органи місцевої влади ще влітку отримали доручення від уряду організувати масові місця обігріву, де люди, у разі чого, зможуть зарядити гаджети, поїсти та зігрітися.

Інший варіант – це виїхати за місто чи в інші регіони. Він зазначив, що з технічного погляду передумов для тривалого знеструмлення Києва сьогодні немає, проте обстріли можуть посилюватися і наслідки прогнозувати важко.

Нагадаємо, що в українській столиці та на території Київської області 11 листопада очікуються планові відключення електроенергії. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою національної енергетичної компанії "Укренерго".

Відомо, що найбільший обсяг відключень буде застосування у Києві та області, а також у Чернігівській, Черкаській та Житомирській областях. Графік діятиме до 23:00.

Аварійні відключення світла поки що не плануються, енергетики закликали громадян економити споживання електроенергії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Пастырь

17 листопада 2022, 22:58

Глупое стадо, поймите же , враги ваши - тёмные недоразвитые души ( проще и понятнее - барыги во всех странах... капиталл ... самые жадные и коварные ... Капитализм - смерть ваша и рабство... Обьединяйтесь против этого зла во всём мире! А вас бедных глупых простаков сталкивают лбами и порабощают ... властвуют ... нет войнам геграфическим.. не надо воевать народам ... надо воевать с пороками человеческими ... надо сажать в клетки богатых ненасытных существ... Пролетарии всех стран , обьединяйтесь!

Борис

12 листопада 2022, 23:32

Вместо того чтобы организовать подачу электричества на подачу воды до котелен и ТЭЦ , в дома , на откачку стоков людей просто хотят выгнать из Киева. А так проще власти ненадо не очем думать как всегда. Да возьмите электростанции из аэродромов Жулян и Борисполя,там мощности хватит на половину Киева.Сколько можно терпеть бездействие властей.!!!!!!!

Надежда

12 листопада 2022, 20:39

А что, бойко разве ещё не в рашке? Продолжает нести кремлевскую чушь.

Александр

11 листопада 2022, 13:50

Да и втрот ...бался этот киев. Судя по новостям только в нем бардак.

Владимир

11 листопада 2022, 12:11

Ничего более умного не могли придумать? А Юрий Бойко,- это небывший нардеп

Вячеслав

11 листопада 2022, 09:51

Вы,что не знаете о том ,что Сумская область и город сидят без света уже месяц,а в Житомирской свет горит и горел!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися