У Київській області повністю перекриють рух транспорту: подробиці

У Фастові на території Київської області планують перекрити рух транспорту — йдеться про залізничний переїзд на вулиці Андрія Шептицького

У Фастові на території Київської області планують перекрити рух транспорту – йдеться про залізничний переїзд на вулиці Андрія Шептицького. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Фастівської міської ради.

Відомо, що з 09:00 15 листопада на переїзді розпочнуться ремонтні роботи, які триватимуть до 17:00 16 листопада. Об'їзд здійснюватиметься через переїзди 1 км та 921 км по вулиці Чапського та Якубовського відповідно.

Нагадаємо, що в українській столиці до кінця листопада тимчасово перекрили рух мостом через річку Десенка — ця переправа є продовженням Північного мосту через Дніпро. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що рух буде частково обмежений до 26 листопада — шляховики розпочали роботи з поточного ремонту дорожнього покриття, в обох напрямках оновлюють півтори смуги.

Буде облаштовано гідроізоляцію та асфальтове покриття. Під час робіт рух частково перекритий, варто враховувати факт перекриття під час планування маршруту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Миколай

14 листопада 2022, 09:13

Скоти!!!

Дмитрий

13 листопада 2022, 17:04

Идиоты!

Сергей

13 листопада 2022, 15:17

Дебільний заголовок

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися