У Києві на Майдані прибрали останню рекламну конструкцію

Більшість рекламних конструкцій на Майдані Незалежності зняли ще в січні

У четвер, 15 жовтня, на даху будинку на вулиці Бориса Грінченка, 1, розташованого на Майдані Незалежності почали демонтаж рекламної вивіски FinBANK. Ця остання з конструкцій, розташованих на дахах цих будинків. Про це повідомив глава Управління з питань реклами КМДА, передає "Наш Київ".

"Лебедина пісня рекламного неподобства на Майдані. Сьогодні почали демонтаж останньої з конструкцій, які були на дахах. Незважаючи на наші численні прохання здійснити демонтаж балансоутримувачем - державним підприємством "Спецагро", дива не сталося. Прийняли рішення зробити це власними силами ", - написав Смирнов.

Нагадаємо, майже всі рекламні вивіски на дахах будинків, розташованих на Майдані, зняли в січні і липні 2020 року. Тоді влада завявлялі, що вплинути на демонтаж конструкції FinBANK може Мінекономіки.

Як повідомляв портал "Коментарі", на Подолі позбулися незаконної реклами. Про це повідомив начальник управління з питань реклами КМДА Олександр Смирнов на своїй сторінці в Facebook. Комунальники очистили фасади будинків на Верхньому Валу і Контрактовій площі від незаконних вивісок та рекламних банерів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися