У Києві та Київській області ввели планові відключення світла

Що відомо про деталі відключень

У Києві та Київській області на суботу, 12 листопада, ввели планові відключення світла. Про обмеження споживання електроенергії розповіли в НЕК "Укренерго", передають "Коментарі".

За даними енергетичної компанії, 12 листопада у Києві та Київській області, а також у Житомирській, Чернігівській, Черкаській, Сумській, Харківській та Полтавській областях протягом доби діятимуть планові відключення світла. В інших областях України відключення електроенергії не прогнозують.

В НЕК "Укренерго" наголосили, що енергетики роблять все, щоб зберегти енергосистему стабільною і в українців було світло. В державній компанії також закликали свідомо ставитись до споживання електроенергії, особливо в пікові години вранці та ввечері.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що провідна інспекторка відділу запобігання надзвичайних ситуацій Броварського районного управління Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Київській області Інна Олійник заявтла, що через відключення електроенергії виникли проблеми в роботі екстреної телефонної лінії 101 та часом не працює диспетчерська лінія ДСНС. Щоб зв'язатися з диспетчером Броварського району Київської області, потрібно зателефонувати за номером (063) 975-81-83. 

Нагадаємо, навколо Києва будують систему оборони на випадок повторної атаки російських окупантів. Відео перевірки оприлюднив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. Посадовець перевірив укріплення разом із командувачем угрупуванням оборони Києва Олександром Павлюком. На лініях оборони у Київській області наразі виконуються задачі з нарощення сил оборонних рубежів. Також триває робота з оснащення українських військових усім необхідним.

Джерело: https://t.me/Ukrenergo/1664


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися