У Києві та Київській області значно погіршиться погода

Про що попереджають синоптики

У Київській області з наступного тижня прогнозують значне погіршення погодних умов. Про це попередили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За прогнозами Укргідрометцентру, в Київській області вночі та вранці 14 листопада буде сильний туман з видимістю 200-500 метрів. Через це в регіоні оголосили перший рівень небезпечності. Опадів у понеділок, 14 листопада, синоптики не прогнозують. Вночі в регіоні значно похолоднішає — температура повітря від нуля до п’яти градусів тепла, вдень — від трьох до восьми градусів з позначкою плюс.

"Під час обмеженої видимості та туману будьте особливо уважними на дорогах та дотримуйтеся безпечної дистанції", — закликали у Київській обласній військовій адміністрації.

Погіршення погоди синоптики прогнозують не лише у Київській області, а й у Києві. З понеділка та вівторка, 14 та 15 листопада, в Україні вже буде відчутне похолодання.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, вже у середу-четвер, 16- листопада, в Україні випаде сніг. Зниження температури повітря відбуватиметься з понеділка поступово.

"Антициклон — область високого атмосферного тиску — утримуватиме будь-які опади від України, переважатиме завтра  суха, навіть часто із сонцем, погода. У Києві в понеділок похолоднішає, максимально не вище +6+7 градусів. Буде сухо, з сонячними проясненнями", — дала прогноз погоди Діденко.

Нагадаємо, у Києві до надважкої зими в умовах воєнного стану готується Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка НАН України. В закладі закликали усіх небайдужих допомогти у збереженні рідкісних рослин та оголосили про збір коштів на пелети для опалення оранжерей взимку. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за прогнозами директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, зима у Києві і в Україні в цілому буде теплою з температурою вищою за норму. Похолодання будуть короткочасними і можуть бути надзвичайно жорсткими. В цілому в зимовий період середня температура повітря буде близько п’яти градусів морозу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися