Відключення світла: у Київській ОВА розповіли, як користуватись газовими приладами

На тлі планових та аварійних відключень електроенергії в українській столиці та регіоні місцева влада нагадала мешканцям, як користуватися газовими приладами

На тлі планових та аварійних відключень електроенергії в українській столиці та регіоні місцева влада нагадала мешканцям, як користуватися газовими приладами. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

За його словами, на тлі відключень світла варто подбати про справність газового котла в будинку та бути обережними під час експлуатації примусів та балонів.

Він зазначив, що дотримання простих правил може запобігти пожежі та отруєнню чадним газом.

0LCiVzzYkkmxA0dOnkTRJA7qh.jpg

Нагадаємо, що у національній енергетичній компанії "Укренерго" розповіли про те, яким буде план дій, якщо Київ повністю залишиться без світла, опалення та води внаслідок ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це в інтерв'ю журналу Forbes розповів член наглядової ради компанії Юрій Бойко.

За його словами, органи місцевої влади ще влітку отримали доручення від уряду організувати масові місця обігріву, де люди, у разі чого, зможуть зарядити гаджети, поїсти та зігрітися.

Інший варіант – це виїхати за місто чи в інші регіони.

Він зазначив, що з технічного погляду передумов для тривалого знеструмлення Києва сьогодні немає, проте обстріли можуть посилюватися і наслідки прогнозувати важко.

Джерело: https://t.me/kyivoda/6841


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися