На Київщині масово виходять із ладу ліфти, перебої з водою та опаленням

Що відомо про проблеми та їхнє вирішення

У Броварах масово виходять із ладу ліфти через перепади напруги під час віялових та аварійних відключень електроенергії. Про це пише видання "Трибуна-Бровари" з посиланням на інформацію комунальників, а про інші проблеми розповів мер міста Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

Проблему з непрацюючими ліфтами обговорювали на оперативній нараді в Броварській міській раді. Комунальники розповіли, що ліфти вийшли з ладу через перепади напруги під час віялових і аварійних відключень.

Зараз у Броварах не працюють ліфти за адресами:

·       Грушевського, 3; Марії Лагуноваої, 13А; Героїв Небесної Сотні, 9;

·       Білана, 5; бульвар Незалежності, №3, №4А та №12.

На вулицях Грушевського та Марії Лагунової згорів мотор. Полагодити ці ліфти зможуть за два-три дні. За іншими адресами ліфти зможуть відновити сьогодні-завтра. Однак це не повний перелік ліфтів, що вийшли з ладу у Броварах та потребують ремонту.

Через віялові та аварійні відключення світла у Броварах в ліфтах під час вимкнення світла застрягають від 30 до 50 людей. Однак через численні скарги броварчан, які живуть у багатоповерхівках на верхніх поверхах, відключати ліфти у місті не планують.

Окрім того, Броварський міський голова Ігор Сапожко повідомив, що сьогодні, 14 листопада, через пошкодження на внутрішньобудинкових мережах перекрито теплопостачання житлового будинку по вулиці Чорних Запорожців, 54. В окремих квартирах по вулиці Грушевського, 17 відсутнє теплопостачання. По холодному водопостачанню перекрито будинки:

·       по вул. Білана, №17, №19, №19а;

·       по вул. Чорних Запорожців, 54-а.

Загалом в роботі комунальників у Броварах наразі перебуває 2581 заявка, з них — 2101 з питань опалення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися