У Києві очікуються масштабні відключення світла: графік на сьогодні

В українській столиці та на території Київської області очікуються масштабні відключення світла через удари російських окупантів по критичній інфраструктурі

В українській столиці та на території Київської області очікуються масштабні відключення світла через удари російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке було опубліковано національній енергетичній компанії "Укренерго".

Відомо, що 15 листопада до 24:00 діятимуть планові відключення світла у Києві та Київській області, а також у ще семи регіонах України.

Обмеження споживання – наслідок ударів по критичній інфраструктурі, ремонтні бригади працюють над відновленням цілодобово.

Нагадаємо, що у національній енергетичній компанії "Укренерго" розповіли, чому в українській столиці стали частіше відключати електроенергію останнім часом. Про це стало відомо із коментаря голови правління компанії Володимира Кудрицького, який він дав в ефірі національного телемарафону.

За його словами, російські окупанти серйозно пошкодили один із ключових енергетичних об'єктів — це вплинуло на харчування низки областей, зокрема Києва та Київської області, де застосовують планові, а іноді й аварійні відключення.

Він зазначив, що планові відключення триватимуть у Києві та області, доки відновлюватиметься можливість передачі електроенергії з інших регіонів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися