До Києва під час ракетного удару приїхав директор ЦРУ: він зустрічався із Зеленським

В українську столицю 15 листопада приїжджав директор Центрального розвідувального управління США Вільям Бернс, який зустрічав із Президентом України Володимиром Зеленським

До української столиці 15 листопада приїжджав директор Центрального розвідувального управління США Вільям Бернс, який зустрічав із Президентом України Володимиром Зеленським. Про це із посиланням на джерело у Вашингтоні повідомила американська газета The New York Times.

Американський чиновник заявив, що Бернс зустрівся із Зеленським, щоб підтвердити підтримку України з боку США. Він "зміцнив прихильність США до надання підтримки Україні в її боротьбі з агресією Росії".

Візит Бернса припав на масовані ракетні удари росіян, під час яких він перебував у безпеці у приміщенні посольства США.

Нагадаємо, що міський голова української столиці Віталій Кличко заявив, що відключення світла в місті знову будуть плановими, а не аварійними після ракетного удару російських окупантів 15 листопада. Про це стало відомо із його коментаря, який він дав в ефірі національного телемарафону.

За його словами, остання ракетна атака була найбільшою за останні дев'ять місяців. Він подякував силам протиповітряної оборони, які збили всі ракети, що летять на Київ.

Кличко заявив, що енергопостачання столиці пов'язане із єдиною мережею всієї України, але зараз місто повертається до планових відключень світла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися