Росія ніколи не зможе захопити звільнені території – депутат Київради

Російські окупанти ніколи не зможуть знову захопити території, які були звільнені під час контрнаступу Збройних Сил України

Російські окупанти ніколи не зможуть знову захопити території, звільнені під час контрнаступу Збройних Сил України. Про це стало відомо з інтерв'ю депутата Київської міської ради Олександра Погребиського, котрий воює у складі Десантно-штурмових військ виданню Вечірній Київ.

За його словами, розповіді російської пропаганди про те, що окупанти "повернуться" до Херсона чи інших звільнених територій — це робота на внутрішню аудиторію, оскільки Росія програє війну.

Він зазначив, що противник ніколи не зможе знову захопити звільнені ЗСУ території.

Нагадаємо, що повторний наступ російських окупантів з території Білорусі можливий у 2023 році. Про це стало відомо із статті, яку написав перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань безпеки та оборони генерал-лейтенант Михайло Забродський для видання Укрінформ.

За його словами, повністю виключити стратегічну загрозу наземного вторгнення з Білорусі неможливо, особливо через домовленості та неоднозначні заяви диктатора Олександра Лукашенка.

Він зазначив, що ймовірність появи ще одного фронту довжиною до тисячі кілометрів продовжує стати серйозним викликом для України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися