На Київщині лунатимуть вибухи: подробиці від військової адміністрації

На території Білоцерківського району Київської області 17 листопада буде чути вибухи — місцевих жителів закликали не панікувати

На території Білоцерківського району Київської області 17 листопада буде чути вибухи — місцевих мешканців закликали не панікувати. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що в районі Білої Церкви відбуватимуться вибухові роботи — у Шамраївському родовищі гранітів проведуть технологічні вибухи.

Влада закликала зберігати спокій і перебувати в укриттях під час сигналу повітряної тривоги.

Нагадаємо, що в українській столиці останнім часом збільшився час тривалості сигналу повітряної тривоги, який може тривати кілька годин – військові аналітики назвали причину. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікувала моніторингова група військової активності у Білорусі "Білоруський Гаюн".

Аналітики заявили, що російський літак МіГ-31К проводив тренувальні польоти з гіперзвуковою ракетою "Кинжал" на території РБ.

З'явилися фотодокази, що МІГ-31К ВКС РФ з реєстровим номером RF-92339, який літав над Білоруссю у супроводі винищувача з Барановичів, проводив польоти, несучи на собі гіперзвукову аеробалістичну ракету Х-47М2.

Відомо, що 16 жовтня до Білорусі прибули саме три літаки спеціальної модифікації Міг-31К, які можуть нести гіперзвукові ракети та здатні запускати їх на відстані 2000 км.

Джерело: https://t.me/kyivoda/6923


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися