Про відключення світла в Київській області розповіли у військовій адміністрації

Яка ситуація з електропостачанням в регіоні

У Київській області після чергових ракетних обстрілів російських окупантів ситуація з електропостачанням залишається складною. Про це ефірі телемарафону розповів керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

За його словами, через пошкодження ракетними ударами об’єктів інфраструктури в Київській області застосовують екстрені вимкнення електрики.

"Продовжуються екстрені відключення. Досить значна частина населення Київської області залишається під екстреними відключеннями. Електроенергія подається в усі населені пункти, але, на жаль, на дуже невеликі терміни", — сказав Кулеба.

В регіоні працюють усі соціальні заклади та лікарні, вони забезпечені генераторами, зазначив посадовець.

"Люди скаржаться постійно на те, що вони не можуть планувати свої дії, ми це розуміємо, саме тому, що немає планових графіків відключень. Зараз відключення екстрені, аварійні. На жаль, поки не буде відремонтована частина інфраструктури, ми маємо чекати і бути в такому складному становищі", — розповів Кулеба.

Голова Київської обласної військової адміністрації наголосив, що енергетики працюють цілодобово, щоб вийти на планові відключення світла. Однак зробити прогноз, коли це вдасться, поки що не можна. Попри складну ситуацію з відключенням світла та похолодання, Кулеба закликав мешканців економити електроенергію та з розумінням поставитися до складної ситуації.

Дивіться фото, як після ракетного удару гасили масштабну пожежу на об’єкті інфраструктури в Київській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися