«Українська команда» привезла у звільнений Херсон 30 000 кг продуктів та медикаментів

Гуманітарна допомога херсонцям

Волонтери "Української команди" приїхали на нещодавно деокуповану Херсонщину з гуманітарним вантажем і привезли 30 тонн продуктів харчування та медикаментів. Відео з центральної площі Херсону "Українська команда" опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні на Херсонщині - справжня гуманітарна криза. Волонтери "Української команди" одними з перших приїхали у Херсон для доставки так потрібного людям гуманітарного вантажу. Це медикаменти, які поїдуть у центральну лікарню. Це продукти харчування, в тому числі тривалого зберігання, а також хліб. Загалом 30 тонн", - повідомив волонтер "Української команди" Орест Криштафович.

Також велика частина вантажу призначена для українських військових, які звільняли Херсон, а зараз зачищають території області від залишків російських військ.

"Наша "Українська команда" уже не вперше вирушає одразу, оперативно на деокуповані території для допомоги українцям. Ми і далі будемо працювати і обов’язково переможемо. Слава Україні!" - наголосив Орест Криштафович.

Як повідомлялося, "Українська команда" в межах всеукраїнської акції "Тепло на фронт" організувала збір коштів та забезпечила бандерпечами понад 10 тисяч воїнів на передовій.










Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися