У Київській області очікується снігопад та ожеледь: синоптики дали прогноз

В українській столиці та на території Київської області очікується продовження снігопаду та ожеледиця — синоптики дали прогноз погоди на сьогодні

В українській столиці та на території Київської області очікується продовження снігопаду та ожеледиця — синоптики дали прогноз погоди на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

Синоптики заявляють, що 18 листопада в регіоні буде хмарно, очікується помірний снігопад і ожеледиця — пориви північно-західного вітру досягатимуть швидкості 5-10 метрів за секунду.

Температура повітря знижуватиметься до 0-5 градусів морозу, у Києві стовпчик термометра опуститься до 2 градусів морозу вдень.

Нагадаємо, що у Київській міській державній адміністрації звернулися до водіїв української столиці через випадання у місті першого снігу та закликали "перевзути" автомобілі в зимову гуму. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба КМДА.

Найближчими днями у столиці очікується сніг та ожеледиця — КНП "Центр комунікації" закликає мешканців столиці подбати про безпеку на дорогах та "перевзути" авто.

Крім того, водіям радять дотримуватись швидкісного режиму руху, а також бути особливо уважними поблизу пішохідних переходів.

Пішоходам слід носити на одязі світловідбиваючі елементи – флікери, щоб бути помітними для водіїв у темний час доби та під час негоди.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися