На Київщині відбувся кричущий випадок браконьєрства: подробиці

Браконьєри вбили молодого самця плямистого оленя

Кричущий випадок браконьєрства відбувся в с. Проців на Київщині. Зловмисники вбили молодого самця плямистого оленя. Про це повідомляє виконавчий комітет Вороньківської сільської ради.

"В той час, коли ворог підступно нищить міста нашої країни та безжально вбиває цивільне населення, а наші воїни зі зброєю в руках боронять кожне людське життя, деякі особи дозволяють собі розгулювати зі зброєю в руках, вбивати тварин та порушувати закони України. Особи, що порушують правила полювання, будуть нести Кримінальну відповідальність!" - йдеться у повідомленні.

Випадок незаконного полювання стався на території Орнітологічного заказнику місцевого значення урочище "В’язове".  6 листопада приблизно о 19:00 годині охоронці угідь почули 5 пострілів. Через деякий час з лісу виїхав легковий автомобіль.

Після тривалого переслідування браконьєрів затримали в с. Ревне. У багажнику авто знаходилося м'ясо вбитого плямистого оленя. У салоні автомобіля виявили дві одиниці зброї, 2 тепловізори, патрони та ножі.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом незаконного полювання.

На Київщині набула чинності заборона на вилов риби. У Київській області з цього місяця запровадили заборону на вилов риби у зимувальних ямах. Про це раніше попереджав Київський рибоохоронний патруль, передають "Коментарі".

За даними відомства, з першого листопада на водоймах Київщини запровадили заборону на вилов водних біоресурсів у зимувальних ямах. Заборона триватиме до початку нерестової кампанії 2023 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Таня

19 листопада 2022, 20:01

Таких тварей не судить надо,а расстреливать!Дикари!

Правдоруб

19 листопада 2022, 02:37

Твари их самих расстрелять!!! только уверен что ничего им не будет это кто-то из депутатов, политиков или верхушек военных, полиции в общем одна банда!!!

киев'12344

18 листопада 2022, 15:50

а фамилии браконьеров забыли указать или религия не позволяет? пока замалчивание имен "героев" будет продолжаться и браконьерство будет продолжаться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися