У Кличка витратять десятки мільйонів на покращення парку під час війни

«Київзеленбуд» продовжує облаштовувати зелені зони міста

Комунальне підприємство Київради "Київзеленбуд" на суму у 21 млн 456 грн забезпечить капітальний ремонт та благоустрій у парку навколо озер Йорданське і Кирилівське в Оболонському районі столиці до кінця поточного року. Про це повідомляє "Інформатор Гроші".

Парк "Озеро на Оболоні" почали створювати у 2020 році. У 2022 році, попри війну, там все одно проводитимуть роботи.

У парку проведуть такі роботи: розроблять ґрунт в траншеях екскаваторами, у частині парку зроблять нові тротуари з фігурною пліткою. Встановлять сходи і пандуси з огорожами. У парку встановлять бортові камені і бордюри, а пішохідні дороги вкриють гранітною крихтою.

Значні території (7733 квадратних метри) парку вручну засіють партерними й звичайними газонами. Також під землею будуть прокладені водопровідні труби для поливання рослин. Також будуть облаштовані 23 колодці.

У Києві озеленили Голосіївський парк: висадили алею дубів та магнолій (ФОТО). У Голосіївському парку імені Максима Рильського у Києві висадили дуби та магнолії. Про це повідомляла КО "Київзеленбуд".

"Величні дуби й тендітні магнолії висадили у Голосіївському парку імені Максима Рильського. Осінь - найсприятливіша пора для того, щоб знайти молодим саджанцям дерев чи кущів місце у місті, озеленювати парки й сквери. Тож вже як традиція: закінчується повітряна тривога – йдемо висаджувати дерева. Сьогодні була черга Голосіївського парку імені Максима Рильського. Поруч із зеленим лабіринтом висадили 14 дерев: 7 дубів черешчатих і 7 магнолій", - йдеться у повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

18 листопада 2022, 18:16

Мне кажется вы дебилы! А нет не кажется!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися