У Київській області продовжили дію комендантської години

Що потрібно знати мешканцям регіону

На території Київської області продовжили дію режиму обмеження комендантської години. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

Режим обмежень, що триває до ночі 20 листопада, продовжили до 27 листопада за розпорядженням начальника Київської обласної військової адміністрації на всій території регіону.

У Київській обласній військовій адміністрації нагадали, що комендантська година триває щодня з 23:00 до 05:00. На цей час мешканцям заборонено пересуватися на вулицях чи перебувати у громадських місцях без спеціальних пропусків.

Винятками є лише випадки, коли потрібно вийти під час повітряної тривоги, щоб прослідувати в укриття, або задіяність у роботі критичної інфраструктури, про що свідчать наявність спецперепусток та документ, що посвідчує особу. В інших випадках пересуватися по вулиці під час комендантської години транспортом або пішки заборонено.

Нагадаємо, у північних регіонах України активно зводять захисну стіну на державному кордоні з Білоруссю. Тривають роботи зі спорудження інженерних загороджень. Окрім того, фортифікаційні споруди зводять та облаштовують кордон в областях, що межують з територією Росії. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що навколо Києва будують систему оборони на випадок повторної атаки російських окупантів. Відео перевірки оприлюднив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. Посадовець перевірив укріплення разом із командувачем угрупуванням оборони Києва Олександром Павлюком. На лініях оборони у Київській області наразі виконуються задачі з нарощення сил оборонних рубежів. Також триває робота з оснащення українських військових усім необхідним.

Читайте також, як у Києві затримали шахрая, який видавав себе за співробітника СБУ

Джерело: https://t.me/kyivoda/6955


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


киянин

19 листопада 2022, 12:44

Слава Україні! панове з цього видання,маю до вас питання,чому ви й досі в Україні,попри мовний закон оприлюднюєте своє видання за умовчуванням московитською мовою,тобто,мовою віковічного ворога всіх українців...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися