На Київщині почали роздачу зимового одягу дітям-переселенцям

Куди звертатися, щоб отримати комплект

На фабриці у Києві шиють зимовий одяг для дітей-переселенців та вже відправили перші безкоштовні комплекти отримувачам у Київській області. Про це розповіли в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, передають "Коментарі".

Перша партія одягу була готова цього тижня. Дитячий зимовий одяг передали до Борщагівської селищної ради. Тут за отриманими заявками розподіляли видачу одягу дітям-переселенцям, які проживають у селі Софіївська Борщагівка та Вишневому.

На одній з київських фабрик в межах спільного проєкту Мінреінтеграції та ЮНІСЕФ шиють зимовий одяг для дітей переселенців і жителів прифронтових, а також для мешканців щойно звільнених від російських окупантів територій. Першочергово набори надаватимуться багатодітним родинам.

Одяг розрахований на різний дитячий вік: на немовлят, а також на малечу від двох до 14 років. Комплект складається із зимової куртки, светра або світшота, термобілизни, зимових і спортивних штанів, шкарпеток, зимових черевиків, шапки, шарфа та рукавичок. Набори уніфіковані й підходять як дівчаткам, так і хлопчикам.

Отримати комплект зимового одягу для дітей може кожна сім’я переселенців і мешканців деокупованих територій. Для цього треба зателефонувати до кол-центру Мінреінтеграції за номером: 15-48 або на лінію Уповноваженого з питань внутрішньо переміщених осіб: +38 (066) 813-62-39 і залишити відповідну заявку. Залишити заявку на отримання одягу можна і в місцевій обласній військовій адміністрації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися