Дорожники вивезли з вулиць Києва сотні тонн снігу (ФОТО)

Триває очищення й протиожеледна обробка вулиць Києва

Дорожники прибирають сніг у Києві – за вихідні на спеціалізовані майданчики перевезено 350 тонн. Про це повідомляє КМДА, передають "Коментарі".

"Дві з половиною доби без зупинки триває очищення й протиожеледна обробка вулиць Києва: працюють 195 одиниць спецтехніки "Київавтодору" та 56 одиниць техніки керуючих компаній та зеленбудів", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що за вихідні на спеціалізовані майданчики для складування снігу перевезено 350 тонн. За ранок 21 листопада вже використано 14,4 тонн протиожеледної суміші. 

Також сніг прибирають майже 2600 працівників та задіяно понад 30 одиниць техніки керуючих компаній.

Проблеми з сіллю: взимку дороги у Києві посипатимуть різними реагентами. Через повномасштабну війну ДП "Артемсіль", яке опинилось на лінії фронту, призупинило свою роботу і не може бути поставником технічної солі. Тому Київавтодор шукає інших постачальників солі.

Через ситуацію, яка склалась із постачанням солі, збільшено закупівлю піску. Також використовуватимуть рідкі хлориди (соляний розчин). Нині опрацьовують можливість закупівлі й інших протиожеледних реагентів, зокрема рідкого природного бішофіту.

Киянам радять не їздити на власних авто. У зв'язку з ускладненням погодних умов та аварійними відключеннями освітлення, поліція Київщини звертається до водіїв та пішоходів з рекомендаціями.

Читайте также