ТРЦ Ocean Plaza знову розпочав роботу в Києві: подробиці та графік

В українській столиці 22 листопада відновив роботу торговельно-розважальний центр Ocean Plaza у районі станції метрополітену "Либідська"

В українській столиці 22 листопада відновив роботу торговельно-розважальний центр Ocean Plaza у районі станції метрополітену "Либідська". Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою ТРЦ.

Роботу розпочнуть магазини, фуд-корт, ресторани та кінотеатр. Графік роботи ТРЦ:

- Торгова галерея - працює з 10:00 до 21:00

- гіпермаркет Auchan - працює з 08:30 до 21:00

- Кінотеатр Cinema Citi - працює з 10:00 до 21:00

Повний список магазинів, які працюватимуть, публікуватимуть у соцмережах ТРЦ. Під час повітряної тривоги ТРЦ не працює. Найближче укриття знаходиться на станції метро.

Нагадаємо, що в управління державного агентства АРМА передали заарештовані корпоративні права підприємств на понад 350 мільйонів гривень, серед яких торгово-розважальний центр Ocean Plaza у Києві. Про це повідомив генеральний прокурор України Андрій Костін.

За його словами, слідство встановило, що одержані від діяльності ТРЦ Ocean Plaza у Києві гроші перераховували російським бізнесменам, які фінансували виробництво боєприпасів для армії російських окупантів. Серед бенефіціарних власників столичного ТРЦ є російські олігархи з оточення президента РФ Володимира Путіна. ТРЦ Ocean Plaza закрився в день початку повномасштабного вторгнення російських військ до України, 24 лютого 2022 року. У липні цього року стало відомо, що торгово-розважальний центр остаточно припинив свою роботу - в ТРЦ закрився останній магазин, що працює .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися