НБУ випустить пам’ятну медаль, присвячену містам-героям Київщини

НБУ випустить медаль, присвячену Бучі, Гостомелю та Ірпеню

5 грудня Національний банк України випустить пам’ятну медаль "Київщина. Міста героїв: Буча, Гостомель, Ірпінь". Про це повідомляє пресслужба НБУ, передають "Коментарі".

19 листопада 2022 року на центральній площі вільного Херсона, який ще зовсім недавно був під російською окупацією, відбулася презентація першої пам’ятної медалі із серії, присвяченої містам героїв, – “Місто героїв – Херсон”.

У серії також заплановано випуск медалей, присвячених містам героїв – Харкову, Маріуполю, розстріляній Київщині (Бучі, Гостомелю, Ірпеню) та іншим містам.

5 грудня 2022 року вийде пам’ятна медаль "Київщина. Міста героїв: Буча, Гостомель, Ірпінь". Із нейзильберу, категорія якості карбування ‒ “спеціальний анциркулейтед”, тираж – до 100 000 шт. (у тому числі до 50 000 шт. – у  2022 році).

Представники Світового Банку на власні очі побачили знеструмлену Бучу після ракетної атаки. Делегація Світового Банку відвідала Бучу. Про це повідомляє Бучанська міська рада.

"Анна Б’єрде, віце-президент СБ у справах країн Європи та Центральної Азії, на власні очі побачила знеструмлене місто після ракетної атаки росіян", - йдеться у повідомленні.

На руїнах у Бородянці з'явилося графіті, схоже на роботу Бенксі. На руїнах у Бородянці на Київщині помітили графіті, схоже на роботу відомого стріт-арт художника Бенксі. Про це повідомив фотограф Ед Рам. На руїнах зображений маленький хлопчик, який нокаутує дорослого чоловіка. Вони вдягнені в костюми для дзюдо.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися