Волонтери «Української команди» відправляють на передову 10 тисяч індивідуальних наборів для обігріву воїнів

Тепло на фронт


Волонтерський штаб " Українська команда " відправляє на передову 10 000 індивідуальних наборів для обігріву бійців. Про це повідомляється на Facebook-сторінці волонтерського штабу.

"У рамках проекту "Тепло на фронт" "Українська команда" розпочала формування та доставку на фронт індивідуальних наборів для обігріву бійців у польових умовах. У кожен набір входять термоакумулятор, хімічна грілка, спиртова міні-піч та сірники. Такі індивідуальні набори для обігріву матимуть 10 тисяч українських воїнів на передовій. Перші партії вже готуються до відправлення. Нашим буде тепло, а ворогам пекло!" – йдеться у повідомленні.




Також "Українська команда" передала одному із добровольчих батальйонів генератор, амуніцію, сухе харчування та інші корисні речі. Продовжують підтримувати захисників та переселенців також регіональні команди волонтерів.

"Вінницька команда передала у фронтові зони понад 500 тактичних військових аптечок. Також надіслали захисникам велику партію теплих речей. Житомирська команда передала 29 бандерпечів 1-й Окремій бригаді спецпризначення ім. Івана Богуна. Тернопільська команда забезпечила воїнів на Херсонському напрямку продуктами харчування, амуніцією та медикаментами. А 68-й єгерській бригаді передали позашляховик, завантажений продуктами та іншими необхідними речами", – йдеться у звіті "Української команди".

Крім того, Тернопільська команда передала 7 бельгійських апаратів для гемодіалізу та інше медичне обладнання Копичинецькій лікарні. Кіровоградська команда роздала продуктові набори переселенцям в області, Полтавська команда передала набори від Caritas-Spes Ukraine переселенцям у Хоролі, а Сумська команда – переселенцям та малозабезпеченим у Сумах, на деокупованих територіях та громадах області, що знаходяться під обстрілами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися