У Бучі висадили сад бузку чотирьох різних сортів (ВІДЕО)

У Бучі висадили сад бузку із десятків саджанців

У Бучі біля Будинку культури висадили сад бузку. Про це повідомили у Бучанській міській раді.

"В останній день тепла перед снігопадами в Бучі садили сад. Щоб навесні біля Будинку культури на Яблунській розквітнув Бузковий гай, місцеві мешканці попрацювали спільно з командою Бучанської міської ради та громадської організації "Місто-сад"", - йдеться у повідомленні.

Під керівництвом наукового співробітника Національного ботанічного саду імені Миколи Гришка Михайла Журби висаджено десятки саджанців.

"Бузки тут будуть чотирьох сортів – блакитні, жовті, білі і, власне, бузкові. За словами кураторки проекту Алевтини Кахідзе, такі "малі українські сади"  створюють у всіх містах Київщини, що постраждали від російської агресії", - пише Бучанська міськрада.

У Києві озеленили Голосіївський парк: висадили алею дубів та магнолій (ФОТО). У Голосіївському парку імені Максима Рильського у Києві висадили дуби та магнолії.

"Величні дуби й тендітні магнолії висадили у Голосіївському парку імені Максима Рильського. Тож вже як традиція: закінчується повітряна тривога – йдемо висаджувати дерева. Сьогодні була черга Голосіївського парку імені Максима Рильського. Поруч із зеленим лабіринтом висадили 14 дерев: 7 дубів черешчатих і 7 магнолій", - йдеться у повідомленні "Київзеленбуду".

Представники Світового Банку на власні очі побачили знеструмлену Бучу після ракетної атаки. Делегація Світового Банку відвідала Бучу. Про це повідомляє Бучанська міська рада.

"Анна Б’єрде, віце-президент СБ у справах країн Європи та Центральної Азії, на власні очі побачила знеструмлене місто після ракетної атаки росіян", - йдеться у повідомленні.

Читайте также