Відключення світла у Києві: в "Укренерго" закликали людей не панікувати

У національній енергетичній компанії "Укренерго" звернулися до мешканців української столиці та інших міст після ракетних ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі 23 листопада

У національній енергетичній компанії "Укренерго" звернулися до мешканців української столиці та інших міст після ракетних ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі 23 листопада. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії.

Енергетики заявляють, що диспетчери та інженери працюють над харчуванням регіонів за резервними схемами, а ремонтні бригади оцінюють масштаби пошкоджень і приступають до ремонтів скрізь, де це можливо.

Компанія попросила враховувати, що роботи можуть продовжуватися довше через погану погоду. Зазначається, що приводів для паніки немає, тому що існує чіткий план і протокол дій. Насамперед харчування повертають до об'єктів критичної інфраструктури.

Міський голова української столиці Віталій Кличко розповів, скільки людей залишаються без електроенергії після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі 23 листопада. Про це стало відомо із його повідомлення, яке він опублікував у Telegram.

За його словами, 70% Києва поки що залишається без електроенергії, енергетики роблять все можливе, щоб повернути світло в житлові будинки якнайшвидше.

Він зазначив, що все залежатиме від відновлення балансу в енергетичній системі України, оскільки Київ є частиною загальнодержавної системи.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися