У Києві та області очікується перший рівень небезпеки: попередження

Жителів Київської області та української столиці попередили про небезпечні погодні явища, які триватимуть до кінця доби

Жителів Київської області та української столиці попередили про небезпечні погодні явища, які триватимуть до кінця доби. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що за інформацією Українського гідрометцентру, у регіоні очікується густий туман із видимістю від 200 до 500 метрів. Оголошено перший рівень небезпеки (жовтий).

Мешканців попередили, що погодні умови можуть прищеплюватися до порушення руху транспорту, водіїв просять бути уважними.

Нагадаємо, що в Українському гідрометцентрі розповіли, якою буде зима в українській столиці — середня температура повітря підніметься вище звичної норми. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Укргідрометцентру.

Відомо, що середня температура з грудня по лютого буде на 1-2 градуси вищою за норму, яка фіксувалася в період з 1991 по 2020 роки.

Зазначається, що ймовірність тривалих холодів із мінімальною температурою 25-30 градусів морозу є дуже низькою. Можливі короткочасні суттєві похолодання тривалістю 1-5 діб, коли температура коливатиметься від 15 до 26 градусів нижче за нуль.

Синоптики наголосили, що перенесення опалювального сезону на пізніші терміни є обґрунтованим та підтверджується метеорологічними розрахунками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися