Ракетні удари по Києву: Зеленський заявив, що тиждень може бути найскладнішим

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російські окупанти готують нові ракетні удари по українській столиці та іншим містам, щоб знову атакувати критичну інфраструктуру

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російські окупанти готують нові ракетні удари по українській столиці та інших містах, щоб знову атакувати критичну інфраструктуру. Про це стало відомо із звернення глави держави, яке опублікувала його прес-служба.

За його словами, наступний тиждень може бути таким же складним у контексті обстрілів, як і попередній, оскільки противник готується до нових обстрілів. Він зазначив, що поки Росія має ракети, вона продовжить удари.

Зеленський наголосив, що армія та держава готуються до всіх сценаріїв.

Нагадаємо, що з пікера Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат розповів, чи варто готуватися до нових масованих ракетних ударів російських окупантів цього тижня. Про це стало відомо із його коментаря, який він дав в ефірі національного телемарафону.

За його словами, до ракетного удару супротивника завжди потрібно бути готовими, проте передбачити точну дату кожного обстрілу неможливо.

Він зазначив, що військові готуються завжди, оскільки удари можуть статися будь-якої миті. Гнат заявив, що росіяни обстрілюють Україну з певною періодичністю, про що свідчить статистика.

"Коли буде удар, у мене інформації поки що немає. Готуватися треба завжди", - сказав він.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися