У Київській області очікуються масштабні відключення світла: список адрес

На території Макарівської громади Київської області очікуються масштабні відключення електроенергії

На території Макарівської громади на Київщині очікуються масштабні відключення електроенергії — причиною стане проведення планових ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Макарівської сільської ради.

Відомо, що 29 листопада з 09:00 до 17:00 буде відключення у наступних населених пунктах: Село Копилів: вул. Мігринівка, Заводська. Макарів: вул. Чкалова, Короленка, Житня, Хмельницького Богдана, Димитрія Ростовського, Паркова, Стуса Василя, Жовтнева, Аптечна, Набережна, пров. Гетьманський, Київський, Жовтневий, Поштовий.

Також у селі Копилів 30 листопада буде відсутнє світло з 09:00 до 17:00 на вулиці Мігринівка.

Першого грудня з 09:00 до 17:00 не буде світла в селі Рожів наступними вулицями: Сонячна, Зсувка, Прирічна, Соборне. Крім того, у селі Маковище світло відключать вулицею Шевченка другого грудня з 09:00 до 17:00.

Нагадаємо, що в енергетичній компанії-постачальнику Yasno розповіли, коли в українській столиці покращиться ситуація з відключеннями електроенергії після ракетних ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це повідомив генеральний директор компанії Сергій Коваленко в ефірі національного телемарафону.

За його словами, з початку тижня енергетики планують повернутися до планових графіків відключення світла.

“За моїми персональними прогнозами, ми очікували, що це буде трохи раніше, але бачимо, що цими вихідними ще є екстрені відключення. Я розраховую на початок наступного тижня, який буде вже завтра чи у вівторок, сподіваюся, що ми повернемося до звичних графіків. Але це залежить від запуску покоління і ще кількох моментів, тому чекатимемо”, – зазначив Коваленко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ярослав

1 грудня 2022, 07:23

Володимир , ти мабуть експерт, вставай з дивану та запропонуй свої послуги, іди і зроби перекомутацію своєї бойлерної на окрему мережу, яку доречі теж проведеш від найближчої трансформаторної підстанції, і так з робиш з рештою десятками тисяч бойлерних по країні, і як закінчеш, років так через 10000, можливо в тебе буде інше бачення ситуації і її вирішення. А ну да звісно ж що це все керівники і мер винуваті. Тоді після бойлерних виберемо тебе мером.

Володимир

30 листопада 2022, 15:18

Шановні керівники ЯСНО,чому такі перекоси з відключеннями?Згідно вашим обіцянкам і мера,світло повинні відключати не більше ніж на 4 години,наш будинок виключають два рази на сутки по7годин,паралельно відключають тепло.Невже не можно бойлерну підключити окремо???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися