Відключення світла у Києві будуть рівномірними, щоб не створювати напругу — КМВА

Відключення електроенергії у різних районах української столиці будуть більш-менш рівномірними, щоб не створювати соціальної напруги

Відключення електроенергії у різних районах української столиці будуть більш-менш рівномірними, щоби не створювати соціальної напруги. Про це стало відомо із коментаря, який дав начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко в ефірі національного телемарафону.

За його словами, по всій Україні діють екстрені відключення світла. Компанія "Укренерго" передала військовим адміністраціям ліміти споживання енергії на добу.

Він зазначив, що влада намагається стабілізувати систему, щоб відключення були рівномірними по всіх районах міста.

Нагадаємо, що в українській столиці 1 грудня тривають екстрені відключення електроенергії, проте їхня тривалість скорочується. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії ДТЕК.

Енергетики заявляють, що стабілізаційні графіки відключень наразі не діють. За словами генерального директора компанії Yasno Сергія Коваленка, час відключень на сьогоднішній день скорочується.

Він зазначив, що у понеділок середній час відключень становив 9 годин, у вівторок — менше семи годин на добу, а в середу ще менше.

Читайте также