"Укрзалізниця" збирається перейменувати станції київської міської електрички (Список)

Державна компанія "Укрзалізниця" має намір перейменувати низку станцій київської міської електрички у різних районах української столиці

Державна компанія "Укрзалізниця" збирається перейменувати низку станцій київської міської електрички у різних районах української столиці — це має полегшити навігацію історичними районами Києва. Про це повідомили у прес-службі УЗ.

Перейменування полегшить навігацію історичними районами Києва, точніше відповідатиме топоніміці столиці та позбавить транспортну карту міста застарілих назв радянського періоду.

Станції, які хочуть перейменувати: Рубіжівський у парк Нивки, Зеніт у проспект Бандери, Троєщина у Воскресенку, Троєщина-2 у Райдужний, Київ-Дніпровський у парк Перемоги, Київська-Русанівка у Русанівку, Лівий Берег у Березняки, Північна платформа станції Київ-Па до Центрального вокзалу.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" розповіла про рух поїздів із Києва та інших міст під час масових відключень світла. Про це стало відомо із заяви голови правління УЗ Олександра Камишина.

За його словами, залізничники у разі нових масштабних відключень світла в енергосистемі не скасовуватимуть пасажирські потяги. Він зазначив, що на всіх вокзалах є тепло, електроенергія та зв'язок.

Камишин підкреслив, що потяги можуть затримуватися під час блекаутів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися