Батьківщина-мати та музей війни у Києві змінять графік роботи: подробиці

Національний музей історії України у Другій Світовій війні в українській столиці змінює графік роботи – новий розклад стартує з 1 грудня

Національний музей історії України у Другій Світовій війні в українській столиці змінює графік роботи – новий розклад стартує з 1 грудня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою музею.

Відомо, що виставка про російсько-українську війну "Україна – розп'яття" та виставка бойової техніки та озброєння працюватимуть: Вт – Пт – з 10:00 до 16:00 – каса відкрита до 15:45. Сб – Нд – з 10:00 до 17:00 – каса відкрита до 16:45

Понеділок – вихідний. Можливі додаткові зміни при повітряній тривозі або вимкнення електроенергії.

Нагадаємо, що протягом тривалого часу вже триває обговорення питання про заміну герба СРСР на щиті монумента "Батьківщина-мати". Після опитування стало відомо, що більшість громадян хочуть замінити герб на тризуб, проте роботи розпочнуться не раніше наступного року.

Як свідчать результати опитування, з цим важко сперечатися, майже 800 тисяч голосів проголосували, і 85% - що тризуб. Віддати це на експертизу кільком київським інститутам, які розуміються на металевих конструкціях, які розуміють, що потрібно робити", - повідомив Ткаченко .

Міністр зазначив, що перед виконанням робіт необхідно напрацювати проектну документацію, яким має бути цей герб, провести відповідний конкурс.

Ткаченко також додав, що радянський герб на монументі замінять не раніше ніж 2023 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися