ВДНГ у Києві відкриває ковзанку та карусель: як вони працюватимуть

У Голосіївському районі української столиці на ВДНГ з 3 грудня відкриють зимову ковзанку та венеціанську карусель

У Голосіївському районі української столиці на ВДНГ з 3 грудня відкриють зимову ковзанку та венеціанську карусель. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Національного Експоцентру.

З суботи, 3 грудня, перших гостей готові зустрічати: ковзанка, венеціанська карусель, північний експрес, вест-атракціони, дінопарк, фуд-корт, ярмарок. Організатори кажуть, що працюватимуть і постійні локації: Оранжерея, Animal Park, Планета метеликів, експозиційний простір.

Час роботи: "Зимова Країна на ВДНГ" працюватиме щодня з 10:00 до 21:00. Ціна: Вхід вільний. Деталі про графік та вартість відвідування локацій на сайті. У разі оголошення повітряної тривоги роботу локацій буде припинено, а гостей проситимуть пройти до найближчого укриття (павільйони №№ 1, 5, 13).

Нагадаємо, що новорічний парк "Зимова Країна на ВДНГ" цього року працюватиме в умовах критичного енергозбереження. Про це повідомляє пресслужба ВДНГ.

Зазначається, що парк працюватиме з 10 грудня до 26 лютого, щодня з 10:00 до 21:00. Вхід вільний.

"Від новорічної сцени та всіх заходів відмовилися - територія Експоцентру, як і влітку, працюватиме виключно в режимі парку. Жодних коштів з держбюджету на облаштування "Зимової Країни" не залучатимуть, усі активності на території реалізують за рахунок підприємства. Для прикраси локацій використовують декорації минулих років", - йдеться у повідомленні.

Незважаючи на складну ситуацію, буде встановлена новорічна ялинка, а також ковзанка, гірка, Резиденція Санти, Оранжерея та ще деякі зимові локації. Усі вони запрацюють 10 грудня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися