ЗСУ готуються до оборони Києва від наступу з Білорусі (Відео)

Збройні Сили України готуються до оборони української столиці та Київської області від можливого наступу окупантів із території Білорусі

Збройні Сили України готуються до оборони української столиці та Київської області від можливого наступу окупантів із території Білорусі. Про це стало відомо із повідомлення командувача силами та засобами оборони Києва генерала Олександра Павлюка.

За його словами, ЗСУ продовжують системну підготовку до захисту північного кордону — напередодні завершено спільне штабне тренування 120-ї окремої бригади територіальної оборони з підлеглими військовими частинами у смузі оборони поблизу ділянки кордону з Білоруссю.

Проведено роботу щодо вдосконалення взаємодії між нижчим та вищим штабами. Перевірено практичні навички, вміння та злагодженість дій у роботі офіцерів управління та підлеглого особового складу.

Нагадаємо, що гроза повторного наступу російських окупантів на українську столицю з території Білорусі існує, а тому Збройні Сили України готуються до оборони і зміцнюють рубежі. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

За його словами, на сьогоднішній день у Білорусі немає ударного угруповання, а на полігонах РБ розташовано лише 9000 російських окупантів.

"Але загроза наступу існує, вона не знімається з порядку денного. Тому командуванням сил та засобів оборони Києва проводяться системні заходи щодо нарощування та підтримки наших військ у бойовій готовності. Проводяться певні заходи щодо злагодження органів управління, нарощуються та вдосконалюються системи інженерного обладнання, протиповітряної оборони , вогневої поразки противника, матеріально-технічного забезпечення тощо", - сказав Попко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися