На Київщині відновили подачу води: подробиці від комунальників

У Бучі на території Київської області відновили водопостачання – комунальники ліквідували аварійну ситуацію

У Бучі на території Київської області відновили водопостачання – комунальники ліквідували аварійну ситуацію. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Бучасервіс".

Відомо, що в центральній частині міста було ліквідовано аварію на магістральній трубі, яка виходить зі станції другого підйому. Водопостачання було відновлено.

Нагадаємо, що з секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко закликав мешканців української столиці зробити запаси води на випадок нових ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це він сказав у ефірі національного телемарафону.

За його словами, у разі нових ударів супротивника з енергетики в місті може зникнути вода і почнуться проблеми з опаленням.

Він зазначив, що у разі тривалого відключення світла обслуговуючим компанія, потрібно буде зливати воду з батарей, щоб не допустити заморозки.

Чиновник заявив, що кияни можуть набрати воду в бюветах, які працюватимуть від генераторів, а у віддалені райони воду розвозитимуть.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися