Найболючіше видовище - це хрести, - прем’єр Молдови під час візиту до Бучі

Прем’єр-міністр Молдови рішуче засудила жахіття, які творить російська армія

Бучу відвідала прем’єр-міністр Молдови Наталія Гаврилиця. Про це повідомила Бучанська міська рада.

"На власні очі побачила спалені та покинуті будинки, школи, дитячі садочки та зруйновані дороги, але найболючіше видовище - це хрести. Жодне фото, жодне відео не може передати те, що я побачила тут, на місці", - розповіла Наталія Гаврилиця.

Прем'єр-міністр Молдови вкотре рішуче засудила жахіття, які творить російська армія, і висловила підтримку продовженню розслідування воєнних злочинів окупантів.

"Кожен громадянин України, особливо діти та жінки, які зазнали жорстокості та нелюдського поводження, заслуговують на справедливість у міжнародних кримінальних судах", - наголосила прем’єр-міністр Молдови.

Наталія Гаврилиця заявила, що Молдова і надалі буде підтримувати Україну.

Особисто розстріляв цивільного під Бучею: СБУ ідентифікувала ватажка окупантів. Встановлено особу російського загарбника, який вчинив умисне вбивство цивільного під час тимчасової окупації Київської області.

Під час окупації селища Гавронщина окупант зупинив посеред вулиці беззбройного місцевого жителя і вдарив його в обличчя прикладом автомата. Потім російський загарбник неодноразово вистрілив у тулуб потерпілого. Цивільний загинув від численних вогнепальних поранень і втрати крові.

Представники Світового Банку на власні очі побачили знеструмлену Бучу після ракетної атаки. Делегація Світового Банку відвідала Бучу. Про це повідомляє Бучанська міська рада.

"Анна Б’єрде, віце-президент СБ у справах країн Європи та Центральної Азії, на власні очі побачила знеструмлене місто після ракетної атаки росіян", - йдеться у повідомленні.

Генерали ЗСУ на чолі з Сергієм Наєвим перевіряють протиповітряну оборону Києва та області. Група генералів та офіцерів на чолі з генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим перевіряє роботу підлеглих військ, зокрема, підрозділів протиповітряної оборони, які захищають Київ та область.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися