Відключення світла у Києві: в "Укренерго" повідомили, що дефіцит енергії збільшився

В українській столиці та інших регіонах України збільшився дефіцит електроенергії після нічних атак російських окупантів

В українській столиці та інших регіонах України збільшився дефіцит електроенергії після нічних атак російських окупантів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Національної енергетичної компанії "Укренерго".

Відомо, що зберігається складна ситуація з енергопостачанням, де ворог вчора ввечері обстріляв відразу кілька об'єктів енергетичної інфраструктури. Температура повітря у цьому регіоні знизилася до позначки -17 морозу. Наразі тривають цілодобові аварійно-ремонтні роботи.

Також ремонтні бригади працюють над ліквідацією наслідків ракетної атаки у Київській та Одеській областях, налагоджують електропостачання регіонів за резервними схемами. В енергосистемі все ще зберігається суттєвий дефіцит, усім обленерго доведено ліміти споживання електроенергії.

Нагадаємо, що в українській столиці не буде тотального відключення електроенергії після ракетних ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із коментаря, який дав генеральний директор енергетичної компанії Yasno Сергій Коваленко.

За його словами, Збройні Сили України збили більшість ракет противника, а тому тотальних відключень світла у Києві не буде.

Він зазначив, що у місті скоротилося споживання електроенергії, запроваджено аварійні відключення, але більша частина міста залишиться зі світлом.

Коваленко заявив, що щойно ситуація в енергосистемі нормалізується і можна буде повернутися до графіків планових відключень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися