На Київщині чули гул іранських дронів: деталі від поліції

На території Київської області в ніч на 7 грудня було чути гул іранського дрону-камікадзе Shahed-136

На території Київської області в ніч проти 7 грудня було чути гул іранського дрону-камікадзе Shahed-136. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого начальниками Головного управління національної поліції в Київській області Андрієм Небітовим.

За його словами, звуки „шахедів“ чули цієї ночі мешканці регіону, проте, за даними поліції, ці безпілотники вже ліквідували на Житомирщині .

Небітов розповів, що про дрону своєчасно повідомили військових і він не встиг перетнути кордон Київщини.

Нагадаємо, що в українській столиці не буде тотального відключення електроенергії після ракетних ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із коментаря, який дав генеральний директор енергетичної компанії Yasno Сергій Коваленко.

За його словами, Збройні Сили України збили більшість ракет противника, а тому тотальних відключень світла у Києві не буде.

Він зазначив, що у місті скоротилося споживання електроенергії, запроваджено аварійні відключення, але більша частина міста залишиться зі світлом.

Коваленко заявив, що щойно ситуація в енергосистемі нормалізується і можна буде повернутися до графіків планових відключень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися