У Києві з'являться нові двоповерхові автобуси з Німеччини (Фото)

В українській столиці з'являться новітні двоповерхові автобуси, які передадуть із Берліна у рамках допомоги

В українській столиці з'являться найновіші двоповерхові автобуси, які передадуть із Берліна в рамках допомоги – їх відправив оператор громадського транспорту німецької столиці BVG. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікував портал Tagesspiegel.

Відомо, що до Києва передає чотири автобуси, які зняли з експлуатації у Берліні.

Рухливіший склад використовувався близько 20 років.

Нагадаємо, що мер Києва Віталій Кличко повідомив, що у разі повного блекауту поїзда столичного метро курсувати не будуть. Станції підземки стануть пунктами тимчасового перебування людей. На всіх маршрутах наземного транспорту працюватимуть безкоштовні автобуси.

"Ми всі сподіваємося, що гіршого сценарію розвитку подій не буде. Але маємо бути готовими до різних варіантів, оскільки ворог підступний і безжальний. І не залишає спроб залишити українців узимку без світла, тепла та води. У разі надзвичайної ситуації столиця житиме і працюватиме" , але за дуже складних умов", – написав Віталій Кличко.

У разі нових ударів ворога по енергосистемі України та повної відсутності внаслідок цієї електрики у Києві на всі маршрути наземного транспорту випустять автобуси. Проїзд буде безкоштовним.

Мер столиці зазначив, що всі автобусні парки Києва забезпечені необхідним запасом пального та мають автоматичні джерела енергії. Зокрема, бензинові та дизельні генератори.

Джерело: https://www.tagesspiegel.de


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися