Відключення світла у Києві: Росія створила фейкові акаунти ДТЕК

Російські окупанти запустили низку фейкових акаунтів та ботів під виглядом компанії ДТЕК і поширюють дезінформацію серед українців про ситуацію в енергетиці

Російські окупанти запустили низку фейкових акаунтів та ботів під виглядом компанії ДТЕК і поширюють дезінформацію серед українців про ситуацію в енергетиці. Про це повідомили у прес-службі компанії.

Відомо, що противник хоче накрутити кількість передплатників, щоб поширювати дезінформацію, маніпулювати суспільством та сіяти паніку.

У ДТЕК дали посилання на єдиний офіційний канал.

Нагадаємо, що стало відомо, коли в українській столиці повернуть планові відключення електроенергії на заміну аварійним. Про це стало відомо з коментарів глави правління національної енергетичної компанії "Укренерго" Володимира Кудрицького в ефірі радіо НВ.

За його словами, якщо не буде нових атак російських окупантів на критичну інфраструктуру, то вже за два-три дні Київ зможе повернутися до планових обмежень.

Він зазначив, що енергетики близькі до того, щоби привести дефіцит потужності до таких параметрів, коли вони знову зможуть повернутися до планових графіків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися