У Києві введено екстрені відключення світла: деталі від Yasno

В українській столиці 8 грудня запроваджено екстрені відключення електроенергії

В українській столиці 8 грудня запроваджено екстрені відключення електроенергії через ракетні удари російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії-постачальника Yasno.

Відомо, що за розпорядженням національної енергетичної компанії "Укренерго" у Києві продовжуються екстрені відключення, графіки планових обмежень тимчасово не діють, доки ситуація в системі не буде нормалізована.

Нагадаємо, що стало відомо, коли в українській столиці повернуть планові відключення електроенергії на заміну аварійним. Про це стало відомо із коментаря голови правління національної енергетичної компанії "Укренерго" Володимира Кудрицького в ефірі радіо НВ.

За його словами, якщо не буде нових атак російських окупантів на критичну інфраструктуру, то вже за два-три дні Київ зможе повернутися до планових обмежень.

Він зазначив, що енергетики близькі до того, щоби привести дефіцит потужності до таких параметрів, коли вони знову зможуть повернутися до планових графіків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталья

8 грудня 2022, 21:00

Напротив нашего дома на Ярославом валу в новом высотном жилом свет вообще не отключают, а в периоды отключения у других оттуда еще и слышится отвратительный шум подающего в этот дом для "белых людей" трансформатора.

Алла

8 грудня 2022, 07:54

Кожен день розповідають про 2-3 дні. Лівий берег Києва має електрику 4 години на сутки, тоді як правий - 4 години відключень. Може пора збалансовано робити відключення, а не як попало.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися