Кияни просять дозволити переміщатися містом у новорічну ніч: петиція

Автор петиції пропонує видати водіям таксі спецпропуски з дозволом на роботу в новорічну ніч

На сайті Київської міськради з'явилася петиція з проханням дозволити мешканцям та гостям столиці переміщатись службами таксі в новорічну ніч. Автор пропонує видати водіям таксі спецпропуски з дозволом на роботу у святкову ніч, аби громадяни змогли безперешкодно доїхати додому або в гості.

"Пропоную видати водіям таксі спецпропуски з дозволом на роботу в ніч з 31.12.2022 по 01.01.2023 аби мешканці та гості столиці змогли спокійно зібратись і доїхати додому чи то в гості до друзів/родичів до 12 години ночі та добратися своїх домівок після 12 годин ночі", - йдеться у тексті петиції.

Петицію вже підписали більш ніж 600 громадян. Пропозиція має набрати 6000 підписів, щоб її розглянула Київська міськрада.

Нагадуємо, що у Київській області продовжили дію комендантської години. Режим обмежень продовжили з 11 до 18 грудня за розпорядженням начальника Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби на всій території регіону.

У КОВА нагадали, що комендантська година триває щодня з 23:00 до 05:00. На цей час мешканцям заборонено пересуватися на вулицях чи перебувати у громадських місцях без спеціальних пропусків. Винятками є лише випадки, коли потрібно вийти під час повітряної тривоги, щоб прослідувати в укриття, або задіяність у роботі критичної інфраструктури.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Николай

12 грудня 2022, 09:47

Категорично не підтримую! Які можуть бути гуляння? В цей час наші діти будуть гинутимуть(як наші захисники хто буде на передовій, так й мирні громадяни), і в той же час хтось відмічатиме свята за ситним столом? Моя особиста думка - на період війни ніяких свят! І перше свято яке потрібно буде провести - це наша загальна ПЕРЕМОГА над агресором!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися