У Yasno звернулися до мешканців Києва щодо нових графіків відключення світла

В енергетичній компанії-постачальнику Yasno звернулися до мешканців української столиці щодо нових графіків стабілізаційних відключень світла

В енергетичній компанії-постачальнику Yasno звернулися до мешканців української столиці щодо нових графіків стабілізаційних відключень світла. Про це стало відомо із заяви генерального директора Yasno Сергія Коваленка.

За його словами, нових графіків складніше і в умовах високих обмежень їх дотримуватися нелегко.

"Водночас дякую вам за ваші розгорнуті коментарі. Але найкраще, якщо ви писатимете в приватні повідомлення ДТЕК Київські електромережі або якщо вашої адреси у графіку немає — на сайт у спеціальну форму", — заявив Коваленко.

Нагадаємо, що енергетики вручну відключатимуть будинки в українській столиці від електропостачання — йдеться про будинки, які розташовані на лініях з об'єктами критичної інфраструктури. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби компанії ДТЕК "Київські електромережі".

Відомо, що балансоутримувачі 454 будинків самостійно відключатимуть світло, самостійні обмеження мають допомогти зменшити кількість та час відключень електроенергії для всіх киян.

"Під час екстрених чи стабілізаційних відключень разом з об'єктами критичної інфраструктури під відключення не потрапляли житлові будинки, що живляться від тих же електроліній. ДТЕК Київські електромережі спільно з КМДА запропонував ЖБК самостійно обмежувати електропостачання у таких будинках відповідно до графіків, розміщених на сайті", - йдеться у повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Марина

15 грудня 2022, 07:17

Насчет бунтов не согласна. Это провокаторы. И этого добивается путин. Неужели не понятно?

Марина

15 грудня 2022, 07:15

В домах пр. Владимира Ивасюка (Героев Сталинграда),32 и Приречная 1А тоже всегда горит свет. Вчера вроде первый раз выключили. Я писала в мессенджер ДТЕК, тоже отписки. Посмотрим дальше.

Світлана

14 грудня 2022, 19:20

Тиміш, з яких це пір справедливість почала називатися заздрістю?

Тиміш

14 грудня 2022, 08:24

Які підлі і завидющі особи трапляються серед киян! Якщо мені погано, то хай буде погано всім! Відібрати і поділити! Я вже не кажу про провокаторів та заклики виходити на вулицю і влаштовувати бунт. Цими особами мало б займатися СБУ.

Іван

13 грудня 2022, 18:06

Вишгородска 32 ні разу не бачив щоб виключили,а обіцяли вручну виключать одні обіцянки.

Дарина

13 грудня 2022, 17:29

Знаю дом на Автозаводской, где вообщк не отключают свет!

Іван

13 грудня 2022, 16:41

Я живу жк Паркове місто Вишгородська 45 кожен день виключають ,а через дорогу Вишгородська 32 ні разу не виключили і де правда .Нехай буде усіх правильне відключення.

Сосед по Оболонскому

13 грудня 2022, 09:57

Киевлянка, Полностью с вами согласен и поддерживаю. 37В дом без газа, 100% електрика. Две-Трети Оболонского 37 запитаны от технической вазы, на которой работает наша общая бойлерная и лифты - света в доме нет, зато лифты ездят!!! WTF???. Оазис светится как новогодняя ёлка. Велмарт с прилегающими к 31-му номеру домами на Героев Днепра и часть домов по Озёрной запитаны от линии метро и всегда "горят". Абзац. Полный.

Алін

13 грудня 2022, 09:55

Багато людей вимушені працювати з віддаленим доступом до офісів. Відключення дома і в офісі - різні черги відключень і практично весь день не можливо працювати без світла, комп"ютер вимикається, інтернет пропадає, зв"язок також. Оплату за ком.услуги, в т.ч. за опалення, яке майже відсутнє, оплату за навчання дітей ніхто не відміняв, зарплата і так скоротилась в багато разів з лютого, а на даний час, із-за відсутності світла взагалі є вирогідність залишитись без роботи. По 6-7 годин відсутнє світло в Києві на вул.Печенізькій, але, у знайомих в Києві, в іншому районі, відключають всього на пару годин на добу, ввечері сидимо як кроти і допрацьовували би вночі, але світ також вимикають. Я вже не кажу, що маю інсулінозалежний діабет і до цього ще купу діагнозів, тиск скаче постійно і розумію, що нинішній нервовий стан до кращого не приведе. І, як відомо, хворих людей багато, які взагалі не можуть без електрики і прив"язані до апаратів. Згодна, що війна, важко і всім треба терпіти.... Але,те, що відбувається з хаотичними включеннями/відключеннями світла, психологічний стан не витримає у багатьох !!!! Це ненормально! Здається, що крім існуючої проблеми, ще штучно доводять людей до стану бунту.

Лариса

13 грудня 2022, 09:27

Свет , интернет отключаются по два раза в день по улице Зодчих 34. Никольская Борщаговка. Это какое отключение!!?. Хочется верить в Вашу честность. Мир Украине.

Paddington

13 грудня 2022, 09:16

Не дописала.То что мы тут пишем это конечно правильно, но вот только наша власть хоть как- то боиться только общественных выступлений.У нас в Соломенском р-не женщина недавно собрала народ и они перекрыли движение. Она сказала, что это вроде не из-за отключения, что-то там тянеться ещё с лета, но власти это напугало и у нас неделю было более менее спокойно с отключениями.Ну а потом видимо стали известны настоящие причины выступления и всё опять стало плохо. Конечно путкин вместе со своим лошемордным лавровым гады ещё те, но несмотря на все обстрелы на жилищных потребителях никакой экономии нет быть не может. А вот если поодключать все те заводы, которые принадлежат потрошенко-вот тогда и будет настоящая экономия.И для того,чтобы прекратились эти издевательства над нами, надо выходить на улицы, перекрывать движение и бунтовать- вот только тогда этот кошмар сможет прекратится,потому как они бояться бунтов.А иначе,к сожалению никак не получиться остановить садиские эксперименты над нами.

Киевлянка

13 грудня 2022, 08:07

Дома по Оболонскому проспекту 37, 37В, 39 отключаются по графику и днем, и ночью. В результате по 18 часов в сутки без света, а дома с электроплитам . Холодильник с 23 ноября даже не пытаемся включать. Ни дети, ни учителя не могут выходить на уроки. По соседству дома 33А, 39А, 43 сияют и днем, и ночью. Хотя график отключений у них такой же, как у нас. И так по всей Оболони. У меня вопрос: кто определяет, кому сидеть в постоянной темноте, а кому наслаждаться благами цивилизации?

Маклена

13 грудня 2022, 08:00

Боже мій! Вже два місяці котяться ці відключення, а вони тільки здогадалися, що треба відключати вручну тих, кого не можна відключити дистанційно!!! Я це пропонувала майже с самого початку. Я писала їм на сайти через форму для звернень, на різні телеграмканали і т.п. Це рішення елементарне! Господи, хто керує нашою енергетикою?? Хто ці люди?? В нашому малесенькому мікрорайоні цілих 5(!!!) будинків, що не вимикають зовсім. В моєму будинку не було світла півтори доби. Потім дали на 4 години і знов вимкнули на 10, потім ніби все налагодилось - відключали майже за графіком, а потім сталося щось незрозуміле (пов. тривог не було) і знов відключили на 20 годин: як можна щось планувати і жити в таких умовах?

Paddington

13 грудня 2022, 05:54

Люди! Уважаемые Украинцы!И в частности Киевляне!Готов подписаться почти под каждым словом!Это не просто геноцид,даже фашисты, в своё время не придумали пытать многочасовые отсутствием света, а наше правительство, пожалуйста,придумало и не собираются останавливаться.У нас по Воздухофлотскому проспекту стоят в один ряд N19,17,15 и 11.В 19 свет есть всегда, а у нас постоянно отключают, и это притом что дома с электроплитами, в доме кабинет домашнего врача ,а у меня на руках двое больных и как можно выжить, когда постоянно голодаешь!Я уже звонила в правительственную линию и абсолютно никакого результата!И это 21 век! Кошмар и ужас от постоянной темноты скоро можно будет просто сойти ч ума, и нашим правителя все по барабану- у них же все есть!

Ксена

13 грудня 2022, 03:11

Ірина, маю такі ж думки... Комусь дуже хочеться, щоб кияни (і взагалі українці) залишили свої домівки!... І все для цього роблять!... Невже думають, що українці настільки дурні, що цього не розуміють?! Допоки будуть знущатися?! Невже взагалі совість продали???

Марта

13 грудня 2022, 00:54

Пр.Татарський, вул. Татарська 26, 28 і.т.далі маже совсім без світла.за те починаючи з вул Татарької 24 і до вул Глибочиця світло і в день і в ночі. Де справедливість??? Кличко кричить їдьте з Києва бо буде ще гірше. Питання, куди їхать??? Може до нього додому. Будинок великий. Світло є. Якось помістимось. Чи може в Кончу Заспу їхати до наших міліардерів ??? І це мер Кїєва.!!! Тільки й знає лякати простих людей. А щоб підтримати - слабо. Навіщо такий мер.

Владимир

13 грудня 2022, 00:48

Вопрос к чиновникам города, тем, кто руководит штучным и ручным отключением в 500 домах. Кто эти руки? Вы что народу голову морочите? Сами себе отключать свет не будут : то электрика нет, то допуска у уборщицы, то управляющий заболел, то понос, то золотуха. Это все говорено для бабы с Сенного рынка.

Батя ивена

13 грудня 2022, 00:27

Ивен, Я не пойму почему ты ноешь у некоторых людей света и по 7-8 часов нету некоторые сидят без света днями а ты такой туземец как горилла за банан начал кричать успокой нервы лучше пойди бабушке какой-то помоги и на душе легче станет пойди в храм помолись не забудь пожертвовать деньги церкви!холоп

Саша

12 грудня 2022, 23:17

Чет графики они ни старые, ни новые не соблюдают. То-ли для конспирации, то-ли циферок в часах не различают...

Ебу мамку ивена

12 грудня 2022, 22:27

Перепис дебілів

Ебу мамку ивена

12 грудня 2022, 22:25

Ивен, тебе смотрю мозги выклюжело, туши пердак и ложись спать. Идиот епаный

Ивен

12 грудня 2022, 22:20

Дтек идиоты чтоб вас не то что путин а сам черт прибрал что за нах*** отключать по пятт часов в день сколько геноцыд прололжаттся еше будет падлы вы сколька еще будите сами издеваться над украинои какои нахер путин вы че верщетемвы сами отключаете дак пустт тои путин мозги вам отключит скаты

Денис

12 грудня 2022, 20:30

Юмористы

Юра

12 грудня 2022, 20:09

Наблюдается интересная взаимосвязь между словами терориста с моншанских болот который бомбит энергосистему чтоб заморозить украинцев, и работой ясно и дтэк которые по ходу четко придерживаются этой же стратегии. Ни запчестей, ни производства этих же запчастей нет. В Виннице так там вообще прикол, розыгрывают тендер на ремонт тэц.

Сергей

12 грудня 2022, 19:34

Почему в доме кличка свет не выключали Вообще.... За все время . Если он такой как все.

Натали

12 грудня 2022, 19:18

В ДТЕК звертатись немає сенсу,бо по перше туди неможливо дозвонитися,а по друге я спробувала звернутись до них через їхню групу у фейсбуці з приводу несправедливого відключення світла,в моєму будинку за добу було світло лише 6 годин,а поряд три будинки не відключають вже третю добу, так відповідь із роз' яснення і досі чекаю,моє звернення і досі з 10 грудня ніхто не читав.Мало того на лівому березі ДТЕК відключає світло як заманеться і коли заманеться

Олена

12 грудня 2022, 19:06

Чому лiвий берiг вiдключений по 7-8 часов,а свiтло дають на 2 часа, як можно ,щоб планувати??? А ще коли ти живеш на 2х поверсi, при цьому ти лiтня людина iв тебе високий тиск...

Олена

12 грудня 2022, 19:00

Добре ,що Конче-Заспа зi свiтлом,навiть дорога освiтлюэться так ,що голку можна знайти. Чому такi cтруктури належать приватним кампанiям, а не державi??? Де вся допомога ,яка надiйшла???

Наталія

12 грудня 2022, 17:46

Знущання над людьми

Владимир

12 грудня 2022, 16:48

Специалистам службы отключения света в Киеве, необходимо более детально изучить проблемы, возникающие при этом. В домах, где оборудованы бомбоубежища должен быть аварийный свет, такое помещение по пер.Коломийский, 17/31а, где размещается более 2000 человек, подтопило спальные мешки, одеяла и коврики, откачать ливневые колодцы насосы не работали более 5 часов, а колодцев 10 штук. В этом же доме своя газовая котельная, три теплопункта, насосы перестают работать, вода уходит, батареи холодные, запуск котельной занимает 30-40 минут, и через 2 часа опять нет света, батареи не успевают прогреться. Вот эту проблему в городе решать не собираются. Чиновники, вы для кого?

Сергей

12 грудня 2022, 16:34

Я их отключу вручную у меня ребенок только родился....а они его будут убивать холодом и т.д.....не позволю....

Я

12 грудня 2022, 16:22

А если, к примеру так: Через дорогу, по принципу " лежачих полицейских", установить насосы. Автомобили, проезжая, будут нагнетать воздух в ресиверы у дороги. От туда, под давлением, сжатый воздух, будет вращать генераторы, размещённые в улитках. Это может стать альтернативой ветрянным станциям в городских условиях. Как такой вариант?

Bingo

12 грудня 2022, 15:27

Еду с работы окружная светится по борщаге улицы освещены. Зато Вишневое постоянно без света . Очем с вами мудаками можно говорить . Был свет платил 150-200гривен .света нет счет пришел на 400 о-уенная экономия.

Руслана

12 грудня 2022, 15:26

По ссылочке в Ютубе посмотрите очень полезную информацию про свет

Руслана

12 грудня 2022, 15:24

https://youtu.be/bP9SdoPPN0I

Александр

12 грудня 2022, 15:21

YASNO только деньги собирает. А поставщик ДТЭК.

Александр

12 грудня 2022, 15:19

А причем тут компания ПОСТАВЩИК YASNO? Компания поставщик ДТЭК. А YASNO только деньги собирает.

Жінка з власним іменем: Дар'я

12 грудня 2022, 15:07

Олег, якщо ви згодні на це, то безпосередньо для вашого житла!! Всі мають зробити вибір. Це протизаконно!

Валерий

12 грудня 2022, 15:06

Ситуацию с электричеством можно назвать издевательством над людьми. Опять есть неприкасаемые, во Французском квартале электричество вообще не выключается. Рядом дома могут сутки не иметь света. Власть как врала раньше, так и продолжает.

Жінка з власним іменем: Дар'я

12 грудня 2022, 15:04

Я, жінка з власним іменем :Дар’я - одна із народу носія суверенітету та Єдиного джерела влади в Україні, публічно повідомляю що неакцептую оферту про будь-які графіки відключення електроенергії, вважаю це геноцидом народу України та протиправним насиллям. Наказую припинити піратське захоплення народного майна і поновити забезпечення народу всіма життєво важливими ресурсами, в тому числі електричною енергією. Надати оригінали документів з підписами завірені належним чином (з підписом та печаткою), якими ви керуючись, позбавляючи кредитора ресурсу, який йому належить по праву. Автор: жінка: Дар’я. Всі права захищені. Без шкоди для мене та моєї родини

Олег

12 грудня 2022, 15:00

Такое предложение: промышленность получает электрику с 08 00 до 17 00. Квартиры и частный сектор с 17 00 до 08 00. На каждую квартиру дать объем квт, например, 100 в месяц. За превышение этого лимита 5кратный штраф. Может это поможет?

Прометей

12 грудня 2022, 14:47

Это все херня одни дома отключают на 6 часов другие на 2ва и включают потом с теми что выключают на 6... По итогу одних домах свет 18 часов в сутки в других 8

Неля

12 грудня 2022, 14:38

В нас на Гарматній 21 по 7,8 годин і навіть вночі вимикають а Гарматна 21/30,-23 ,Олекси Тихого 81/83 невимикають зовсім,яке може стояти питання про почергове відключення,винищення людей

Макс

12 грудня 2022, 14:12

Просто не розумію світло виключають на 9-12 в Коцюбинському ідеш на роботу світла немає приходиш з роботи теж немає де логіка і чочу так виключають?!!! Економлять суки

Ірина

12 грудня 2022, 14:02

ДТЕК і Yasno брешуть і морочать людям голову. У нашому будинку світла постійно нема. А БІЗНЕС-Центр світиться весь день до ночі і ніхто його не вимикає. То де економія? Ці тварюки прсто виживають людей з міста. Комусь це мабуть потрібно.

Людмила

12 грудня 2022, 13:35

Ми вже читали днів десять тому про ручні відключення будинків, але в нашому мікрорайоні нічого не міняється. Наш будинок по вул. Курчатова 20 без світла. В цей же час буд. 22 зі світлом, буд.. по Кубанської України 31 зі світлом. Тобто ручні відключення тільки на словах. А були дні, коли світло включили вдень на дві години.

Любов

12 грудня 2022, 13:13

Звісно,що вимкнення електроенергії за графіком набагато краще ніж хаотичне і раптове зникнення її.Лівий берег теж не має бути без світла по 6 годин.Особливо втомлює коли поряд у всіх будинках вже є світло,а 5-6 будинків на прос.Петра Григоренка ще дві години без світла бо Лівобережний РЕС шукає якусь фазу.Але це дрібниці,порівняно з тим в яких умовах ЗСУ відбиваються від рашистів.

Женя

12 грудня 2022, 12:58

3 раза подряд заголовок, в чом юмор?

Тетяна

12 грудня 2022, 12:46

Про які ручні відключення мова? На Березняках поліклініку на Просп.Павла Тичини 22 відключають! А дома за адресою Тичини 12 і 14 не відключають! Зовсім! Хоча раніше відключали разом що всіма. От вам і ручне відключення!)

Марс

12 грудня 2022, 12:37

Отключайте везде одинаково. В,центре Киева вообще не отключают.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися