У Києві пролунали вибухи: ППО збила понад десять дронів-камікадзе

В українській столиці вранці 14 грудня пролунали гучні вибухи – протиповітряна оборона збила вже 11 дронів-камікадзе

В українській столиці вранці 14 грудня пролунали гучні вибухи – протиповітряна оборона збила вже 11 іранських дронів-камікадзе Shahed-136. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

Відомо, що загальна кількість збитих безпілотників станом на 08:00 становила 11 штук. Зазначається, що повітряна тривога у місті продовжується.

Іранські дрони також були збиті на території Київської області.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський попередив мешканців української столиці та інших міст країни про те, що російські окупанти готують нові ракетні удари по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із звернення глави держави, яке опублікувала його прес-служба.

За його словами, енергетичні об'єкти є метою противника, проте Збройні Сили України та енергетики зламають його плани та забезпечуватимуть життєздатність країни.

"Усі ми повинні усвідомлювати, що Росія не відмовилася від цієї своєї тактики терору. Відсутність масованих ракетних ударів свідчить лише про те, що ворог готується до них і може вдарити у будь-який час. Хоча очевидно, що і без світла ми добре знаємо, куди стріляти і що звільняти Росія все одно сподівається на блекаути. Це остання надія терористів", - сказав Зеленський.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися