На Київщині аварійно відключать опалення: що потрібно знати

На території Київської області в Глевасі тимчасово пропаде теплопостачання за низкою адрес — причиною стане аварійна ситуація в комунікаціях

На території Київської області у Глевасі тимчасово пропаде теплопостачання за низкою адрес — причиною стане аварійна ситуація в комунікаціях. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою сільської ради Глевахи.

Відомо, що через аварійну ситуацію, що склалася на теплотрасі, КЖЕП Глівахівської селищної ради змушений призупинити послугу теплопостачання в будинках № 19, 21, 25, 27 і 33 по вул. Вокзальній у смт Глеваха для виконання ремонтних робіт.

Роботи проводитимуться з 8:00 14 грудня до 16:00 16 грудня. Після виконання ремонтних робіт послугу централізованого теплопостачання буде відновлено. Мешканців просять із розумінням поставитися до ситуації.

Нагадаємо, що енергетики вручну відключатимуть будинки в українській столиці від електропостачання — йдеться про будинки, які розташовані на лініях з об'єктами критичної інфраструктури. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби компанії ДТЕК "Київські електромережі".

Відомо, що балансоутримувачі 454 будинків самостійно відключатимуть світло, самостійні обмеження мають допомогти зменшити кількість та час відключень електроенергії для всіх киян.

"Під час екстрених чи стабілізаційних відключень разом з об'єктами критичної інфраструктури під відключення не потрапляли житлові будинки, що живляться від тих же електроліній. ДТЕК Київські електромережі спільно з КМДА запропонував ЖБК самостійно обмежувати електропостачання у таких будинках відповідно до графіків, розміщених на сайті", - йдеться у повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися