Білорусь. У Пентагоні прокоментували загрозу з боку Лукашенка

У Пентагоні прокоментували можливу військову загрозу з боку Білорусі та диктатора Олександра Лукашенка для української столиці та північних регіонів України

У Пентагоні прокоментували можливу військову загрозу з боку Білорусі та диктатора Олександра Лукашенка для української столиці та північних регіонів України. Про це стало відомо з брифінгу речника міністерства оборони США генерала Патріка Райдера.

За його словами, Вашингтон не спостерігає жодної загрози на кордоні з боку Білорусі. Він зазначив, що США уважно стежать за воєнною активністю на території РБ.

Нагадаємо, що в озброєні Сили України готуються до оборони української столиці та Київської області від можливого настання окупантів із території Білорусі. Про це стало відомо із повідомлення командувача силами та засобами оборони Києва генерала Олександра Павлюка.

За його словами, ЗСУ продовжують системну підготовку до захисту північного кордону — напередодні завершено спільне штабне тренування 120-ї окремої бригади територіальної оборони з підлеглими військовими частинами у смузі оборони поблизу ділянки кордону з Білоруссю.

Проведено роботу щодо вдосконалення взаємодії між нижчим та вищим штабами. Перевірено практичні навички, вміння та злагодженість дій у роботі офіцерів управління та підлеглого особового складу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися