Залужний заявив про загрозу атаки РФ на Київ: прикордонники прокоментували

Речник державної прикордонної служби Артем Демченко розповів про ситуацію на території Білорусі після прогнозу Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного про загрозу повторного нападу Росії на Київ

Речник державної прикордонної служби Артем Демченко розповів про ситуацію на території Білорусі після прогнозу Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного про загрозу повторного нападу Росії на Київ. Про це він сказав у коментарі до Вечірнього Києва.

За його словами, на четвер, 15 грудня, у Державній прикордонній службі України не фіксують можливе вторгнення з боку Білорусі.

"Агресія з боку Білорусі залишається. Втім, на даний момент ні державна прикордонна служба, ні інші складові сили оборони не бачать на території Білорусі потужне угруповання, яке могло б здійснити вторгнення на територію України", - зазначив він.

Демченко додає: маневрів ворожої військової техніки український кордон не має. Ситуація з Білоруссю залишається повністю контрольованою.

ЗСУ та ДПСУ зміцнили кордон та прикордоння по всій протяжності від Волині до Чернігова. Крім того, заміновано всі можливі шляхи просування ворога.

Якщо Білорусь наважиться вторгнутися на територію України, Демченко запевняє: українська армія дасть гідну відсіч.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися