Після ракетних обстрілів Київ повертається до життя

Що відомо про ситуацію в столиці

У Києві повністю відновили теплопостачання після ракетних обстрілів російських окупантів. Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За його словами, у Києві після останніх обстрілів повертають роботу всіх сервісів.

"Зокрема, повністю відновили роботу системи теплопостачання столиці. Всі джерела теплопостачання працюють в штатному режимі. Протягом дня комунальники працюватимуть по окремих будинках, де можуть виникати локальні проблеми з теплом", — заявив Кличко.

Після ураження кількох об’єктів критичної інфраструктури столиці у Києві є дефіцит постачання електроенергії та пошкодження електромереж. Вперше за час повномасштабного вторгнення російських окупантів в столиці тимчасово зупиняли роботу метрополітену.

В умовах повної відсутності електрики рух поїздів метрополітену буде призупинений, зазначив мер Києва. Підземні станції працюватимуть як пункти тимчасового перебування та укриття під час повітряної тривоги. Наземні станції будуть зачинені.

На підземних станціях будуть доступні інтернет, електроенергія для підзарядки гаджетів, питна вода й санітарні вузли. Вхід буде безкоштовним, але потрібно мати при собі документ, що посвідчує особу. Середня температура на станціях підземки становить 12-14 градусів тепла. Тому треба одягати зимовий одяг та додатково мати теплі речі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталия

19 грудня 2022, 20:31

Я живу по адресу: пр. П.Тычины 5 кв 146, у меня на сегодняшний день, 19 декабря, не включено отопление. 18 декабря в одной комнате батарея стала теплая, в двух комнатах и на кухне холодные. В соседнем подьезде батареи теплые. Как это может быть?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися